Wat doet SuccesProfessional?

Je bent professional en het gaat best goed, maar wilt graag nóg succesvoller zijn in jouw wijze van communiceren?

Als professional ontmoet je dag in dag uit mensen. Je naaste collega’s. Klanten. Je baas. Leveranciers. Noem maar op. De interactie met hen loopt soms goed, soms stroef. Toch is deze interactie cruciaal om jouw werk goed te kunnen doen. Ik geloof dat het met de juiste kennis, vaardigheden en overtuigingen voor iedere professional mogelijk is om meer te stralen!

Ik inspireer je tijdens een training graag om jouw gesprekken, presentaties of teksten te verbeteren. Ruim duizend professionals zijn je voorgegaan en hebben hier inmiddels van geprofiteerd. Volg een training Presenteren, Schrijven of Gesprekken voeren en ga meer stralen!

Wil je graag met jouw team of afdeling een stap maken?
Prachtige presentaties bij klanten?
Meer opdrachten door overtuigende offertes?
Betere samenwerking door goeie gesprekken?

Ook dat kan.

Speciaal voor teams en afdelingen maak ik ook ruimte voor enkele in-companytrajecten. Zo kan ik met jullie specifieke vragen aan de slag.

“Buitengewoon nuttig en leuk om op deze VIP-dag zo met onze offertes bezig te zijn; leren waar we nog konden verbeteren, waar overtuigend schrijven ‘m allemaal in kan zitten… Door dit met elkaar te doen heeft het mij EN ons als team weer enthousiasme en nieuwe energie gegeven: leuk!” – Geert Jan Zweegman, managing consultant Water bij APPM

IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER DE IN-COMPANYMOGELIJKHEDEN