Verdubbel je Schrijfsucces! – Blended trainingsprogramma

 

Met het blended trainingsprogramma combineer je de voordelen van online leren met persoonlijke begeleiding: 1-op-1 met mij, samen met een buddy-deelnemer en in een groep. Gemixte leervormen; blended dus.

De voordelen van dit Blended trainingsprogramma zijn dat je:

 • na een half jaar gegarandeerd meer:
  • overtuigend, gestructureerd, compact, correct en eigentijds schrijft;
  • plezier en voldoening aan schrijven beleeft.
 • vorderingen maakt doordat je je vragen aan mij kunt stellen tijdens de trainingsdagen, in de sparringssessie met mij, in de online mastermindsessies en aan je buddy.
 • tijdens de trainingsdagen ontdekt hoe je jouw teksten kunt verbeteren en tijd krijgt om met hulp van mij en andere deelnemers te werken aan je eigen teksten; werken en leren tegelijk dus.
 • met het online programma leert waar, wanneer en hoe snel je maar wilt en dus precies die video’s en opdrachten kunt doorlopen die voor jou het meest relevant zijn.
 • een stok achter de deur houdt door het regelmatige contact dat we hebben en de tips die je in je mailbox ontvangt.

Start het blended trainingsprogramma en ontvang:

 • Een half jaar toegang tot alle onderdelen van het online trainingsprogramma:
  • alle trainingsvideo’s
  • concrete schrijfopdrachten die je toepast op je eigen tekst die jij voor je werk moet/kunt schrijven.
  • om de twee weken een praktische schrijftip in je mailbox.
  • toegang tot de maandelijkse online mastermindsessies waar je live al je vragen aan me kunt stellen.
 • Toegang tot 3 trainingsdagen in Apeldoorn (10.00 tot 16.00 uur), onder mijn begeleiding en verdeeld over een half jaar
 • een individuele sparringssessie over het opzetten van een tekst
 • twee keer persoonlijke feedback op een door jou ingestuurde tekst

Het volgende blended trainingsprogramma start op: maandag 3 oktober 2016

 

 

Veelgestelde vragen

Wat doen we precies op die live trainingsdagen?

Tijdens de trainingsdagen ga ik (verder) in op onderdelen die je in het online programma nog wilt gaan volgen of al hebt gevolgd. We maken buddy’s met wie je tijdens het programma contact houdt, die je helpt en stimuleert. We doorlopen verschillende schrijfoefeningen die ik vooraf heb ontwikkeld met input van jullie eigen teksten. Je werkt verder aan je eigen tekst, waarbij je je buddy en mij kunt inschakelen om te sparren. Bovendien ontmoet je andere ambitieuze professionals die net als jij beter willen worden in het schrijven van zakelijke teksten. En verwen ik je met een mooie omgeving en een goeie catering!

Wanneer vinden de trainingsdagen plaats? En waar?

De eerste trainingsdatum van het blended trainingsprogramma dat op 3 oktober start, staat ingepland op woensdag 9 november. In afstemming met de groep plan ik graag trainingsdag 2 en 3. Alle trainingsdagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur op een prettige locatie in Apeldoorn.

Wat is een sparringsessie?

Het opzetten van een tekst is leuk en nuttig om samen te doen. Graag help ik je hier een keer bij, zodat je het 5-stappenplan zelf eens ervaart met mijn hulp. Je mag naar Apeldoorn komen of we doen het telefonisch of met Skype. De ervaring leert dat als we het een keer samen hebben gedaan, je dit daarna met je buddy of zelf kunt.

Hoe krijg ik persoonlijke feedback op mijn tekst?

Als je zelf een tekst in elkaar hebt gezet, heb je twee keer tijdens het halfjaarprogramma de mogelijkheid die naar me in te sturen. Zo kan ik die van feedback voorzien. Naast je tekst ontvang ik ook graag de krabbels die je ter voorbereiding hebt gemaakt. Zo kan ik je feedback geven op het schrijfproces (de manier hoe jij tot je tekst bent gekomen) en schrijfproduct (je tekst zelf). Ik geef je telefonisch of schriftelijk terug wat je slim hebt aangepakt en waar kansen liggen voor verbetering. Ik houd daarbij rekening met jouw wensen die je bij de start van het trainingsprogramma hebt aangegeven. Zo ontwikkel je wat je ook graag bij jezelf of met je teksten wilde ontwikkelen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Als je je wilt aanmelden voor een programma, klik je op de groene knop van het trainingsprogramma waar je je voor wilt aanmelden. Je komt dan in de ‘verkoopomgeving’ van SuccesProfessional. Als je al eerder iets bij me hebt aangeschaft, volstaat het invoeren van je e-mailadres om je gegevens erbij te halen. Ben je er voor het eerst, klik dan rechts op de blauwe knop ‘Doorgaan’

Vervolgens heb je de keuze uit:

 • Naderhand betalen door het laten opsturen van een factuur. In dit geval breng ik wel administratiekosten in rekening. Maar, zo kun je de betaling bijvoorbeeld via je werkgever laten lopen. Klik in dit geval het vinkje ‘Zakelijke bestelling’ aan, waardoor je de factuur op naam van je werkgever (of onderneming) kunt laten zetten.
 • Direct afrekenen via iDEAL. Dit is de eenvoudigste en goedkoopste optie. Na je betaling ontvang je natuurlijk een factuur van de betaling in je mailbox.

Belangrijk: je aanmelding is definitief en je plek in een trainingsprogramma gereserveerd als je betaling binnen is. Mocht je er niet uitkomen, neem gerust even contact met me op via contact@succesprofessional.nl. Samen komen we er vast wel uit!

Wat zeggen andere deelnemers?

“De eerste dag van de schrijftraining is echt al heel inspirerend geweest! Ik merk dat ik tijdens het schrijven anders nadenk en het anders aanpak. Ik ben ook actiever aan het formuleren en gebruik mijn ‘droedelwerkjes vooraf’ ook meer als input voor het uiteindelijke stuk. Heel nuttig! Ik ben dus echt benieuwd naar de tweede dag.” – Meike Schiereck, Adviseur Opleiden en Ontwikkelen Diakonessenhuis Utrecht
“Ik vond het echt leerzaam en ook leuk om eens een andere schrijfstijl te hanteren en een ander schrijfproces te volgen dan dat ik gewoonlijk doe.” – Cynthia Hissink, project engineer
Louise“Ik schrijf nu veel bewuster, bijvoorbeeld dat ik kies voor mijn schrijfstijl en vooraf veel beter nadenk over de opbouw. Ook heb ik goeie tips gekregen om Helenehelder en eigentijds te schrijven. Er waren mooie, inspirerende voorbeelden en ook goeie feedback op mijn tekst waardoor ik nu weer verder kan. Schrijven geeft nu energie in plaats van weerstand: schrijven is weer leuk! Het was ook een goede opzet van de training, goed voorbereid en goed ingespeeld op actuele vragen. Esther, je bent helder, duidelijk en creatief. Dank je!” – Louise en Hélène, teammanagers van het Meander Medisch Centrum in Amersfoort
“Ik weet nu hoe ik een tekst kan voorbereiden: hoe zet ik een structuur op, wat is belangrijk om wel/niet te noemen, hoe schrijf ik zodanig iets op dat het lekker leest? “
“Ik liep er tegenaan dat ik soms slecht kon starten met een stuk tekst. Met het bouwplan kan je nu structuur geven aan de opzet van je tekst. Erg fijn.”
“Mijn denkproces voordat ik een tekst ga schrijven is veranderd. Daarmee is het voorbereiden van het schrijven van een tekst zeer geoptimaliseerd.”