Workshop ‘Organisatieverhalen; onmisbare schakel tussen jou en je klanten’ – met Bas Schepers

Bas Schepers neemt je graag mee in de wereld van de verhalen!

Hoe kun jij je bedrijf, afdeling, dienst of product kort en pakkend presenteren op een manier die mensen onthouden? Die hen raakt?

Dit kan met… verhalen. We noemen dit Storytelling.

Tienduizend jaar geleden deden we niets anders bij het kampvuur. Verhalen delen en vertellen met spanning, grootse daden en scherpe plotwendingen. En ook nu nog zijn onze hersenen gek op verhalen.

Ook zakelijk kunnen verhalen van grote waarde zijn. Ze kunnen:

 • mensen motiveren en verbinden met jouw bedrijf, afdeling, dienst of product.
 • jou onderscheiden van je branchegenoten.
 • jouw dienst of product omlijsten en meer diepgang geven.
 • het hoofd, hart en de portemonnee van jouw (potentiële) klanten raken.

De kracht van een goed verhaal kan dus enorm zijn voor je merk, product, dienst, bedrijf, organisatie of de betrokkenheid van je medewerkers.

Wil jij ontdekken welke verhalen jij in je hebt en hoe het jouw communicatie en marketing kan verrijken?

Leren wat de impact van Storytelling kan zijn voor jouw bedrijf, dienst of product?

Kennismaken met de kracht van verhalen en anekdotes?

Neem dan deel aan de workshop ‘Verhalen; de onmisbare schakel tussen jou en je klanten!’. Trainer Bas Schepers, specialist in storytelling, gaat met actuele en enerverende voorbeelden gedurende een periode van zes weken met jou aan de slag met vier vragen;

 • Wat is voor jou de waarde om meer met ‘verhalen’ te werken?
 • Wanneer kun jij jouw organisatieverhaal gebruiken?
 • Wat zijn goede verhalen? Oftewel: welke ingrediënten mogen niet ontbreken?
 • Hoe maak je zelf jouw eigen organisatieverhaal dat jij kunt gebruiken om jouw dienst, product of bedrijf/organisatie te onderscheiden van anderen?

Kenmerkend van deze workshop is dat je vooral zelf aan de slag gaat. Of je nu je eigen organisatieverhaal wilt ontdekken, het gaat gebruiken om medewerkers te motiveren of jij je wilt onderscheiden van je branchegenoten: het maakt niet uit. Bas stemt de workshop af op jouw behoefte die hij bij jou onderzoekt in een persoonlijk intakegesprek voorafgaand aan de workshop.

Op een praktische en interactieve manier ontwikkel jij vervolgens stap voor stap jouw verhaal. En Bas neemt jou graag mee in de wereld van organisatieverhalen waar hij zelf zo enthousiast over is!

Meer weten?

 • Deze workshop vindt plaats op twee dagen: vrijdag 26 oktober en vrijdag 23 november 2018. Beide dagen zijn van 9.30 tot 13.30 uur.
 • De locatie is: Tot2021, Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn (200 meter vanaf het station).
 • De begeleiding is in handen van Bas Schepers van Rode Draad! Bas is opgeleid Storyteller en staat te popelen zijn kennis en ervaringen te delen.
 • Er doen maximaal 8 mensen mee.
 • De investing voor deze totale workshop bedraagt € 297,-. Dit bedrag is exclusief btw, maar inclusief de lunch, koffie/thee, oefenmateriaal en een telefonische intake met Bas.

Wil je even overleggen of deze workshop iets voor jou is? Mail of bel gerust even met Bas via (06) 4717 7311 of bas@rode-draad.com.

Wil je je aanmelden? Dat kan met deze groene button!

Met verhalen jouw klanten of medewerkers raken en binden!