Gratis webinar ‘Storytelling’ – met gast: Bas Schepers

Hoe kun jij jouw bedrijf, afdeling, dienst of product pakkend presenteren op een manier die mensen onthouden?
Op een manier die hen raakt? Dit kan met… verhalen. We noemen dit Storytelling.

Tienduizend jaar geleden deden we niets anders bij het kampvuur. Verhalen delen en vertellen met spanning, grootse daden en scherpe plotwendingen. En ook nu nog zijn onze hersenen nog steeds gek op verhalen.

Ook zakelijk kunnen verhalen je helpen. Ze kunnen medewerkers motiveren. Zorgen dat gesprekspartners sneller overtuigd raken van jouw voorstel. Of jouw presentatie kleur en verdieping geven. Ook kan een goed verhaal jou onderscheiden van je branchegenoten. Het hoofd, hart en uiteindelijk de portemonnee van klanten raken. De kracht van een goed verhaal kan dus enorm zijn voor je merk, product, dienst of de betrokkenheid van je medewerkers.

Wil jij leren wat de impact van Storytelling kan zijn voor jouw bedrijf, afdeling, dienst of product? Zou je willen kennismaken met de kracht van verhalen en anekdotes? Of ontdekken welke verhalen jij in je hebt en hoe het jouw communicatie kan verrijken?

Schrijf je dan in voor het gratis webinar ‘Storytelling; de kracht van verhalen’ op donderdagavond 6 september van 20.00 tot 21.00 uur.

Met trots verwelkom ik Bas Schepers van Rode Draad als gast in dit webinar. Hij heeft zich flink verdiept in Storytelling en neemt je graag mee in de wereld van organisatieverhalen, gelardeerd met sprekende voorbeelden.

Op vier vragen krijg je in dit webinar antwoord:

  • Waarom maken en gebruiken organisaties hun verhalen?
  • Hoe maak je zelf een krachtig verhaal voor jouw bedrijf, dienst of product?
  • Wanneer kun je deze goed gebruiken?
  • Wat moet je vooral NIET doen met jouw verhaal?

Tijdens het webinar kun je ons vragen stellen, daagt Bas je uit jouw eigen organisatieverhaal te ontdekken en krijg je praktische tips. Zo kun je na het webinar zelf direct aan de slag. Meld je hieronder gratis aan:

Powered by WebinarGeek

Leuk als je erbij bent!
Bas en Esther