Leer omgaan met sprekersspanning in één uur!

Hoe vind jij het om te presenteren voor een groep? SPANNEND?

Onderzoek wijst uit dat zeker 40% van alle professionals angst heeft voor het geven van een presentatie. Sommigen ontwijken daarom deze hele activiteit uit hun professionele loopbaan. En anderen ontkomen er echt niet aan. Maar ervaren veel tot zeer veel stress, vooraf of eenmaal voor de groep.

Wat blijkt? Er zijn vele trucs die jou kunnen helpen deze stress hanteerbaar te maken. In het gratis webinar ‘Van blackout naar kick; omgaan met sprekersspanning in één uur!’ op donderdagavond 21 juni om 20.00 uur help ik jou hier graag bij!

Je ontdekt er in één uur:

  • Hoe sprekersangst werkt: waar komt het vandaan en hoe houden we onszelf ermee voor de gek?
  • Met welke onhandige reflexen wij er zelf voor zorgen de stress voor presenteren blijft of zelfs erger wordt.
  • 10 tips waarmee jij voortaan beter kunt omgaan met deze spanning om te spreken voor een groep.

Ook vertelt mijn gast Jan-Paul de Beer er LIVE over een heftige persoonlijke presenteerervaring. Zijn ergste nachtmerrie overkwam hem tijdens zijn TED-talk op de TEDx-bijeenkomst in Apeldoorn. Voor >100 aanwezigen en met 4 camera’s op zijn neus sloeg hij lam en kreeg een totale blackout!

Samen blikken we in dit webinar terug hoe dit zo kwam en wat hij ervan heeft geleerd om een blackout in de toekomst te voorkomen.

Want jawel, omgaan met sprekersangst, zenuwen en presentatiestress is iets dat je echt kunt leren. In de 20 jaar dat ik nu presentatietrainingen geef, krijg ik vaak vragen als:

  • “Presenteren heb ik altijd vermeden, maar in m’n nieuwe functie ontkom ik er nu echt niet meer aan. Kun je me op weg helpen?”
  • “Ik slaap de nachten ervoor altijd zo slecht: wat kan ik doen?”
  • “Hoe overleef ik die eerste minuut?”
  • “Hoe krijg ik m’n ademhaling onder controle?”

De antwoorden hierop krijg je in het webinar. De eerste stap is: meld je hieronder aan! Leuk als je erbij bent. En kun je niet? Meld je dan tóch aan, dan ontvang je de opname!
Powered by WebinarGeek