De Presenteer-Prachtig-Proeftraining

Geef jouw presentaties een prettige oppepper, zodat publiek voortaan aan je lippen hangt!

Presenteren. Sommige professionals genieten ervan. Maar, bij veel anderen is soms alleen het woord al genoeg om het zweet uit te laten breken. Terwijl je er in veel functies niet aan ontkomt eens een groep toe te spreken.

Boeiend presenteren is een vak op zich. Maar, je hoeft echt geen cabaretier of president te zijn; iedereen kan het! Als je maar de juiste spelregels volgt. Slimme trucs toepast.

Wil jij de komende dagen een stel praktische tips om jouw presentaties direct een prettige oppepper te geven? 

Met de Presenteer-Prachtig-Proeftraining  doe je een berg aan inspiratie op die je direct kunt gebruiken voor presentaties, workshops of trainingen die misschien al in jouw agenda staan.

Je krijgt in vijf trainingsvideo’s antwoorden op vragen als:

  • Hoe zet je een boeiende presentatie in elkaar?
  • Hoe blijf je binnen de tijd?
  • Wat kun je doen om aansluiting met jouw publiek te maken, zodat zij zich betrokken voelen bij jouw verhaal?
  • Waar laat je je handen als je voor een groep staat?
  • Hoe leid je een levendige discussie?

“Halverwege een presentatie liep ik vaak vast. Ik vond m’n verhaal eentonig en voelde de aandacht verslappen. Esther leerde me veel boeiender en overtuigender presenteren. Het plezier is daardoor ook weer helemaal terug! Het is nog lang niet perfect, maar met de praktische tips die ik van haar heb gekregen, word ik stap voor stap beter.”  Annelies Voogt, adviseur Bodem

De prijs van deze Presenteer-Prachtig-Proeftraining is tot maandag 1 oktober geen EUR 97,- maar slechts EUR 27,- ! De korting van EUR 70,– wordt automatisch verrekend in je winkelwagentje.

Meld je aan met onderstaande button en je kunt direct beginnen.