Verdubbel je Presentatiesucces! – Blended trainingsprogramma

Met het blended trainingsprogramma combineer je de voordelen van online leren met persoonlijke begeleiding: 1-op-1 met mij, samen met een buddy-deelnemer en in een groep. Gemixte leervormen; blended dus.

De voordelen van dit blended trainingsprogramma zijn dat je:

 • na een half jaar gegarandeerd echt boeiender, overtuigender, creatiever en vooral meer ontspannen presenteert en er ook plezier en voldoening aan beleeft.
 • vorderingen maakt doordat je je vragen aan mij kunt stellen tijdens de twee trainingsdagen.
 • tijdens de trainingsdagen ontdekt hoe je jouw presentaties kunt verbeteren en tijd krijgt om met hulp van mij en andere deelnemers te werken aan je eigen presentatie; werken en leren tegelijk dus.
 • met het online programma leert waar, wanneer en hoe snel je maar wilt en dus precies die video’s en opdrachten kunt doorlopen die voor jou het meest relevant zijn.
 • een stok achter de deur houdt door het regelmatige contact dat we hebben.

Start het blended trainingsprogramma en ontvang:

 • Een half jaar toegang tot het totale online trainingsprogramma ‘Verdubbel je Presentatiesucces!’, zorgvuldig samengesteld op basis van mijn ervaring van 20 jaar ervaring in het begeleiden van professionals met hun presentaties.
 • Toegang tot twee ‘live’ trainingsdagen in Apeldoorn (9.30 tot 16.30 uur), waarin ik je begeleid met jouw presentaties en alle vragen en dilemma’s die je hebt met presenteren. De data stem ik af met de deelnemers.
 • Persoonlijke feedback op een door jou ingestuurde presentatie.
 • De mogelijkheid om gedurende dit half jaar al je vragen tussentijds per mail aan me stellen.

De prijs voor dit totale trainingsprogramma bedraagt EUR 1.997,–. Het volgende blended trainingsprogramma start op: maandag 1 oktober 2018.

Veelgestelde vragen

Wat doen we precies op die live trainingsdagen?

Tijdens de twee trainingsdagen ga ik (verder) in op onderdelen die je in het online programma nog wilt gaan volgen of al hebt gevolgd. Maar presenteren leer je vooral ook voor het veel te DOEN. Je ontdekt in korte presentatieoefeningen dat presenteren echt te leren is! Daarop krijg je van mij en de anderen constructieve feedback om jezelf steeds verder aan te scherpen in jouw verhaal, houding en aanpak. Je werkt verder aan je eigen presentatie, waarbij jij je buddy en mij kunt inschakelen om te sparren. Bovendien ontmoet je andere ambitieuze professionals die net als jij beter willen worden in het presenteren.

Wanneer vinden de trainingsdagen plaats? En waar?

De trainingsdata van het blended trainingsprogramma plan ik graag met de deelnemers die zich voor dit programma hebben ingeschreven. Deze trainingsdagen zullen zijn van 9.30 tot 16.30 uur op een prettige locatie in Apeldoorn.

Hoe krijg ik persoonlijke feedback op mijn presentatie?

Als je zelf een presentatie in elkaar hebt gezet, mag je de opzet ervan eens naar mij opsturen. Zo kan ik deze van feedback voorzien. Deze ontvang je in de vorm van een persoonlijke feedbackvideo. Ik houd daarbij natuurlijk rekening met jouw wensen die je bij de start van het trainingsprogramma hebt aangegeven. Zo ontwikkel je wat je ook graag bij jezelf of met je presentaties wilde ontwikkelen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Als je je wilt aanmelden voor dit blended trainingsprogramma, klik je op de groene knop hieronder. Je komt dan in de ‘verkoopomgeving’ van SuccesProfessional. Als je al eerder iets bij me hebt aangeschaft, volstaat het invoeren van je e-mailadres om je gegevens erbij te halen. Ben je er voor het eerst, klik dan rechts op de blauwe knop ‘Doorgaan’

Vervolgens heb je de keuze uit:

 • Naderhand betalen door het laten opsturen van een factuur. In dit geval breng ik wel administratiekosten in rekening. Maar, zo kun je de betaling bijvoorbeeld via je werkgever laten lopen. Klik in dit geval het vinkje ‘Zakelijke bestelling’ aan, waardoor je de factuur op naam van je werkgever (of onderneming) kunt laten zetten.
 • Direct afrekenen via iDEAL. Dit is de eenvoudigste en goedkoopste optie. Na je betaling ontvang je natuurlijk een factuur van de betaling in je mailbox.

Belangrijk: je aanmelding is definitief en je plek in een trainingsprogramma gereserveerd als je betaling binnen is. Mocht je er niet uitkomen, neem gerust even contact met me op via contact@succesprofessional.nl. Samen komen we er vast wel uit!