Leer succesvol schrijven

Van veel gedachten in je hoofd naar een lekker leesbare tekst om trots op te zijn!

Mogelijkheden voor schrijfbegeleiding

j

Schrijfsimpelpakket

Voor als je vaak e-mails en brieven schrijft die begrijpelijk moeten zijn voor klanten, cliënten, particulieren, patiënten, burgers of bewoners.

i

Verdubbel je schrijfsucces

Voor als je regelmatig verschillende soorten teksten schrijft en je je daar onzeker over voelt, dit vaak uitstelt, je hoop dat dit makkelijker kan en ze compacter, eigentijdser en … mogen.

Verdubbel je schrijfsucces in-company

Voor als je met meerdere collega’s in je team of organisatie met jullie teksten, de samenwerking bij het schrijven, formats, tekstafspraken en/of schrijfcultuur aan de slag wilt.

Wat anderen zeggen

De eerste dag van de schrijftraining is al heel inspirerend geweest! Ik merk dat ik tijdens het schrijven anders nadenk en het anders aanpak.

Ik gebruik mijn ‘droedelwerkjes vooraf’ meer als input voor het uiteindelijke stuk. Heel nuttig! Ik ben dus echt benieuwd naar de tweede dag.

Meike Schiereck

Adviseur Opleiden en Ontwikkelen, Diakonessenhuis Utrecht

Hartstikke leuke en unieke training! Alles wordt op een duidelijke maar ook speelse manier door jou gebracht en heeft mij ook nog eens veel bruikbare tips opgeleverd voor het schrijven van zowel zakelijke als persoonlijke teksten.

Ik zit nog op een tekst te broeden die ik je nog graag voorleg voor feedback, graag tot ziens!

Robin Havenaar

Adviseur intensieve dienstverlening, UWV

Ik schrijf nu veel bewuster: ik kies vooraf voor mijn schrijfstijl en denk beter na over de opbouw. Ook kreeg ik goeie tips om helder en eigentijds te schrijven.

Schrijven geeft nu energie in plaats van weerstand: schrijven is weer leuk! De opzet van de training was prettig, goed voorbereid en goed ingespeeld op actuele vragen. Esther, je bent helder, duidelijk en creatief. Dank je!

Louise van der Hoek

teammanager Salarisadministratie, Meander Medisch Centrum in Amersfoort