Leer compact schrijven in een handomdraai en creëer blije lezers!

Zijn jouw teksten ook vaak te lang?

Dat je denkt van: “Tsjonges, wat een blok BETON!”

Of:

“Had dit misschien ook op twee A4-tjes gekund?”

Of ai, dat je dit vóóraf als opdracht of áchteraf als feedback krijgt van je manager, de Raad van Bestuur, de opdrachtgever?

Zucht… Je was er eindelijk eens voor gaan zitten: die tekst. Maar toen jouw gedachtestroom eenmaal op gang kwam, ratelde het toetsenbord maar door. En vóór je het wist zat je op –tig woorden of pagina’s.

Herkenbaar?

Maar leef je nou eens in in jouw lezer. Al multimedia-end baant die zich een weg door dit bruisende en professionele bestaan. De stapels leesvoer nog links en rechts op het bureau.

In de mailbox.

Op het scherm.

Voor de lezers zijn lange teksten vaak een drama. Veel gezucht, geblader of gescroll, met regelmatig een frons tussen de wenkbrauwen. En áls jouw tekst al gelezen wordt, dan hooguit globaal. Terwijl hij of zij snel wil snappen wat er staat. Direct wil begrijpen wat hij of zij ermee moet.

Omdat ik in mijn schrijftrainingen vaak de vraag krijg hoe je nou tot een compacte tekst komt, leek ’t me nuttig hier eens een webinar aan te wijden. Dus, wil jij als professional compacte teksten schrijven voor je werk en zo blije lezers creëren? Kies zelf de datum van je voorkeur:
dinsdagavond 23 januari om 20.00 uur of woensdagmorgen 31 januari om 10.00 uur.

Je leert in één uur:

  • wat de oorzaken zijn waarom veel professionals vaak lange teksten schrijven.
  • tien principes die jij direct kunt toepassen, waardoor jij direct compactere teksten schrijft.
  • drie tips om jouw tekst accuut een stuk lekkerder leesbaar te maken.

Jij wilt toch graag dat jouw:
blog of artikel gelezen wordt?
adviezen worden overgenomen?
plan wordt opgevolgd?
offerte scoort?

Schrijf je daarom in met onderstaande groene knop en laat je naam en mailadres achter. Dan is je plek verzekerd. Dit webinar kun je gewoon vanaf je computer, laptop, tablet of telefoon bijwonen, waar je ook maar bent. Je krijgt een berg aan nuttige informatie en kunt live je vragen aan me stellen via de chat.

Leuk als je erbij bent!
Esther